Περικλής Κονδυλάτος: “Ήθελα να φύγει η Ανθή από το Survivor γιατί η ομάδα υπέφερε”

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μίλησε για τη συνεργασία του με τη σειρά Emily in Paris, αλλά και για την εμπειρία του στο Survivor. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε στον Πάνο Καλίδη, τον Τριαντάφυλλο και την Ανθή Σαλαγκούδη.

Για τη συνεργασία του με τη σειρά Emily in Paris: “Θα κάνω κοσμήματα για τη σειρά Emily in Paris και την επόμενο σεζόν. Με την Patricia Field είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Είχα ξεκινήσει να πουλάω τα κοσμήματά μου στο μαγαζί της στη Νέα Υόρκη. Έχω ξανακάνει τέτοιες συνεργασίες, απλά δεν είχαν γίνει γνωστές στην Ελλάδα. Οπότε αυτό που γίνεται τώρα το θεωρώ κάτι πολύ φυσικό”.

Για την ένταση με τον Πάνο Καλίδη: “Έχω αποφύγει να δω επεισόδια του Survivor, από όταν ήμουν μέσα. Κυρίως έχω δει τα πλάνα με την ένταση που βγάζω. Για το θέμα με τον Καλίδη, θέλω να πω ότι αν μπορεί κάποιος να τρώει ξύλο από το φίλο του και να το κάνει πιο χαριτωμένα από εμένα, ας το κάνει… Δεν μπορώ να βλέπω έναν άνθρωπο που έχουμε μείνει μαζί στη ζούγκλα να με χτυπάει… Έχω φάει πολύ κριτική για αυτό το βίντεο. Έχι γίνει αντικείμενο κοροϊδευτικού σχολιασμού. Χιούμορ έχω, απλά δεν μου αρέσει να κρίνουμε τους άλλους όταν δεν έχουμε βρεθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο στη θέση τους και πολλοί άνθρωποι που κρίνουν αυτή τη σκηνή δεν θα μπορούσαν να ζήσουν ούτε ένα λεπτό στο Survivor”.

Για τον Τριαντάφυλλο: “Για τον Τριαντάφυλλο και όσα είχα πει, δεν αισθάνομαι δικαιωμένος. Δεν είναι κακό παιδί και δεν θέλω να κρίνω έναν συμπαίκτη μου σαν να έχει μόνο μια πλευρά. Έχει καλές πλευρές και έχει προσφέρει πολύ στο show ο Τριαντάφυλλος. Είναι μια κακή στιγμή στην ομάδα. Προσπαθώ να κρατάω τις καλές στιγμές, χωρίς να ξεχνάω όσα έγιναν. απλά δεν κρατάω κακία. Ο Τριαντάφυλλος έχει βρεθεί στο στόχαστρο, και τα παιδιά ίσως να έχουν θυμώσει μαζί του. Ας μην τον κρίνουμε τόσο αυστηρά. Το έπαθα εγώ και άκουσα τι συνέβη. Δεν θέλω να κάνω το ίδιο απέξω. Τον έχω ζήσει καλά τον Τριαντάφυλλο και θεωρώ ότι όλοι έχουν πιεστεί με το θέμα του φαγητού. Να δείξουμε λίγη κατανόηση”.

Για την Ανθή Σαλαγκούδη: “Δεν μετανιώνω για όσα είπα για την Ανθή Σαλαγκούδη. Όταν τα είπα ήθελα να φύγει η Ανθή από το παιχνίδι για να μπορέσει η ομάδα να συνέλθει, γιατί είχαμε δυο ήττες στάνταρ. Με το που πήρα το κινητό μου ήθελα να επηρεάσω τον κόσμο για να καταλάβει ότι οι άλλοι υποφέρουν ενώ η Ανθή μένει στο παιχνίδι. Ας φανώ εγώ ο κακός. Δεν το μετανιώνω και θα το ξαναέκανα για τους συμπαίκτες μου αυτό. Εγώ είχα φύγει και έτρωγα στο ξενοδοχείο. ήμουν μια χαρά. Δεν νιώθω ότι έγινα επικριτικός στη συγκεκριμένη περίπτωση”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More