Περικλής Κονδυλάτος: «Καρφώνει» τον Γιώργο Καράβα – «Από την εμπειρία μου μαζί του θεωρώ ότι έχει έπαρση»

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Περικλής Κονδυλάτος σε δηλώσεις του κατά του Γιώργου Καράβα.

Μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής “Οpen Weekend” ο Περικλής Κονδυλάτος χαρακτήρισε τον Γιώργο Καράβα ως έναν άνθρωπο με έπαρση λέγοντας μάλιστα πως η δική του εμπειρία με το μοντέλο ήταν πολύ κακή.

«Εννοείται ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις επιθυμίες του και δεν είναι κακό αυτό. Μήπως δεν έκριναν αυτό ως αλαζονικό αλλά το ύφος του; Μήπως να το δει; Από τη δική μου εμπειρία μαζί του θεωρώ ότι έχει έπαρση, από αυτό που έχω ζήσει εγώ στην εκπομπή.

Πήγαμε στο GNTM σαν καλεσμένη με τον Βασίλη Ζούλια, δε με χαιρέτησαν ποτέ εμένα αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ είχα πολύ κακή εμπειρία από το GTNM. Ούτε καν ανέφεραν στα κορίτσια ότι ήταν τα κοσμήματά μου. Έτσι όπως είναι οι τηλεόραση που δουλεύουν τόσοι άσχετοι άνθρωποι, βεβαίως και θα μπορούσε να κάνει μια δική του εκπομπή.

Το shopping star είναι μια κοριτσίστικη εκπομπή. Δε λέω ότι δε θα μπορούσε να το κάνει ένας άντρας απλά πρέπει να μπορείς να επικοινωνείς με αυτές τις συγκεκριμένες γυναίκες και το συγκεκριμένο άτομο νομίζω ότι δε μπορεί να επικοινωνήσει γενικά» δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Read More

And More