Περικλής Κονδυλάτος κατά Δέσποινας Βανδή: «Δεν έχω μιλήσει μαζί της και ούτε θέλω να μιλήσουμε»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Δευτέρας 21/2 ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος βρέθηκε σε θεατρική πρεμιέρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή τους στο J2US, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που απογοητεύτηκε με την κριτική που δέχτηκε στην τελευταία του εμφάνιση από τη Δέσποινα Βανδή.

«Με πειράζει όταν δεν μου φέρονται με έναν ισάξιο τρόπο με τους άλλους. Με ενοχλεί όταν μιλάμε για εμένα άσχημα. Αδικήθηκα από τα σχόλια των κριτών. Θέλω να μου μιλάνε ωραία, όπως και εγώ σέβομαι, θέλω και οι άλλοι να με σέβονται», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος. 

Και συνέχισε: «Δεν έχω μιλήσει με την Δέσποινα Βανδή και ούτε θέλω να μιλήσουμε. Δεν είναι το στυλ του ανθρώπου που θα μιλούσα εγώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που είμαι στην θέση να το πω αυτό, γιατί τον κύριο Μπισμπίκη τον συμπαθώ και τον σέβομαι πάρα πολύ, έχουμε περάσει πολύ ωραία και σε κάποιες διακοπές, όπου ήταν με την πρώην γυναίκα του. Είναι πολύ συμπαθής και ταλαντούχος. Είμαι και εγώ σε δύσκολη θέση με όλο αυτό, αλλά δεν το έχω προκαλέσει εγώ».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164