Περικλής Κονδυλάτος κατά Νίκου Μουτσινά: «Είναι λίγο απελπισμένος – Είναι αντρίκια η συμπεριφορά του;»

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στο Mega Καλημέρα και στη Βασιλική Μπασιούρη για τον Νίκο Μουτσινά, τον λόγο που δεν τον θέλουν στο «My style rocks» και την αλαζονεία που εισέπραξε στο GNTM. Ακόμα αναφέρθηκε και στο Survivor All Star.

«Δεν ξέρω απολύτως τίποτα για το Survivor. Η παραγωγή δεν σε δένει με συμβόλαιο, γιατί θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είμαι 10% στο να πάω στο survivor και 90% στο να μην πάω. Είμαι χυδαίος αν βγαίνω και μιλάω για τα ποσά που ακούγονται για το Survivor. Δεν νομίζω να με θέλουν στο «My style rocks», δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο και κλαίω», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Επειδή πήγα στα γυρίσματα του GNTM, το κλίμα δεν ήταν καλό. Εισέπραξα αλαζονικές συμπεριφορές στο GNTM. Γιατί να βγάλω με μαγιό μια, όταν δεν είναι η ηλικία της και να την ξεφτιλίσω;», σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος αναφορικά με το GNTM και το πώς πέρασε στα γυρίσματα που έκανε μαζί με τον Βασίλη Ζούλια.

Ακόμη, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά. «Είχα πει για τον Νίκο Μουτσινά ότι δεν ήταν ωραίο να κοροϊδεύει το ότι ψευδίζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να είναι λίγο απελπισμένος. Είναι αντρίκια η συμπεριφορά αυτή του Νίκου Μουτσινά; Θα κρίνει εμένα; Αυτός τι έχει παίξει, τον Άμλετ;».

Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος τοποθετήθηκε για το εάν του αρέσει ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του. «Δεν μου αρέσει ο Νίκος Μουτσινάς, ούτε που ξεφτιλίζει αυτή την γυναίκα και την κάνει κλόουν», κατέληξε.

Read More

And More