Περικλής Κονδυλάτος: «Με ενόχλησε ένας μορφασμός της Δέσποινας Βανδή, την ώρα που μου μιλούσε ο Σταμάτης Φασουλής»

Μετά την αποχώρησή του από το J2US, ο Περικλής Κονδυλάτος μαζί με την Έλενα Γκρέκου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει για την Δέσποινα Βανδή και την κριτική της. Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος είχε δηλώσει:

«Δεν έχω μιλήσει με την Δέσποινα Βανδή και ούτε θέλω να μιλήσουμε. Δεν είναι το στυλ του ανθρώπου που θα μιλούσα εγώ. Λυπάμαι πάρα πολύ που είμαι στην θέση να το πω αυτό, γιατί τον κύριο Μπισμπίκη τον συμπαθώ και τον σέβομαι πάρα πολύ, έχουμε περάσει πολύ ωραία και σε κάποιες διακοπές, όπου ήταν με την πρώην γυναίκα του. Είναι πολύ συμπαθής και ταλαντούχος. Είμαι και εγώ σε δύσκολη θέση με όλο αυτό, αλλά δεν το έχω προκαλέσει εγώ».

Το πρωί της Τρίτης 21/3, ο σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε:

«Όταν θυμώνω μερικές φορές εκφράζομαι πολύ αυστηρά και εκεί χάνω το δίκιο μου. Δεν τόλμησα να πω αυτό που με πείραξε στην πραγματικότητα. Αν με θύμωσε κάτι πάρα πολύ είναι ότι την ώρα που μιλούσε ο Σταμάτης Φασουλής, που τα έλεγε πολύ σωστά και εγώ καθόμουν ταπεινά και τους άκουγα. Την ώρα που είπε ο κ. Φασουλής “Μιλάω πολύ;”, απάντησα “όχι κ. Φασουλή ίσα ίσα μας αρέσει να υπάρχει ένας λόγος με επιχειρήματα στην τηλεόραση”, είδα στο μόνιτορ την Δέσποινα Βανδή που έκανε έναν μορφασμό. Αυτό με πλήγωσε πάρα πολύ. Ήταν υποτιμητικό».

«Δεν έκανα κάποιο σχόλιο για την προσωπική ζωή της Δέσποινας. Είπα ότι γνωρίζω τον Βασίλη Μπισμπίκη. Θεώρησα ότι επειδή έχω πιει ένα κρασί μαζί του ότι δεν μπορώ να εκφράζομαι για τη γυναίκα του άσχημα» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Read More

And More