Περικλής Κονδυλάτος: Οι δηλώσεις του για το #metoo έφεραν την έκρηξη στο Πρωινό – «Είναι απαράδεκτα τα όσα είπε»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στο #metoo και το body shaming.

«Χωρίς να έχω παρακολουθήσει το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό, θέλω να πω για άλλα αυτά τα κινήματα όπως το metoo ότι έχουμε πάει σε ένα extreme βαθμό και έχουμε κάνει κυνήγι μαγισσών. Δεν τολμάει κανείς τίποτα. Δεν μπορείς να πεις μία κοπέλα που είναι εύσωμη ότι είναι εύσωμη γιατί θα σου πουν ότι κάνεις bodyshaming. Υπάρχει υπερβολή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής.

Τα όσα είπε προκάλεσαν την έκρηξη του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος σχολίασε:

«Άκουσα καλά; Δηλαδή αυτή που είπε τα έχουμε μεταγλωττίσει ή έχουν προέλθει από τον εγκέφαλό του; Είναι απαράδεκτα από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτά με την Αντέλ που τα βρήκε ο Περικλής Κονδυλάτος; Προκειμένου να υποστηρίξει μία θέση που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, καταλήγει να παραφράσει την καριέρα των ανθρώπων και τα λεγόμενά τους. Όλα αυτά που λέει, πρέπει να τα διαγράψουμε σαν να μην τα ακούσουμε… Ο ίδιος να ξαναδεί τη συνέντευξή του, να το ξανασκεφτεί και να επανέλθει με τον κηδεμόνα του»

«Γιατί πρέπει να ακούσει κάποιος τον Περικλή Κονδυλάτο να του λέει ότι είναι εύσωμος; Τη Φωτεινή, τον Τάσο, τον Γιώργο και τη Φαίη;» είπε με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Read More

And More