Περικλής Λιανός: H κομμένη σκηνή στο “Καφέ της Χαράς” και οι αντισυναδελφικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε ο Περικλής Λιανός. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Το καφέ της Χαράς” αναφέρθηκε στην κομμένη σκηνή της σειράς εκφράζοντας τη διαφωνία του με την απόφαση του καναλιού ενώ μίλησε και για αντισυναδελφικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει.

“Τα γυρίσματα συνεχίζονται με πολλή χαρά. Ναι αυτά εμείς τα γυρίσαμε τον Οκτώβριο, υπήρχε μια σκηνή που ο Ιάσονας κυνηγούσε να βιάσει τη Βάλια Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να κοπεί από τη στιγμή που γράφτηκε, που υπήρχε μια έγκριση. Δεν έπρεπε να κοπεί χωρίς να έχει δώσει την έγκριση ο Χάρης και η Άννα” είπε ο ηθοποιός και συνέχισε,

“Δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου, τα ξέραμε και από αυτά που ξέραμε ένα 5% έχει βγει. Υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που φέρονται άσχημα. Την εμπειρία του Απόστολου Καμιτσάκη την ήξερα όπως και για πολλά παιδιά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είχα παίξει και σε σήριαλ μαζί του… Το ήξερα. Τι τρέλα κι αυτή να καλείς τα παιδιά και να τους λες αυτό. Εγώ γύριζα μια ταινία μικρού μήκους και μου λέγανε τα παιδιά ότι πήγαν εκεί και τους ζήτησε αυτό. Τους έλεγα “παιδιά που πάτε;” Eιχα πάει με έναν θίασο να παίξουμε και στο θίασο που προηγείτο ο πρωταγωνιστής είχε πάρει το ταμείο και είχε φύγει γιατί του χρωστούσαν χρήματα. Δεν σκέφτηκε ότι οι συνάδελφοί του δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το ξενοδοχείο και το φαγητό τους. Τέτοιος εγωισμός, και είναι από τα πρόσωπα που βλέπουμε, αυτό έγινε το 2014″.

Read More

And More