“Πέτα τη φριτέζα”: Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει με μία απολαυστική κωμωδία!

Γιάννης Μπέζος is back! Και μάλιστα; Με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο… Πως; Μα φυσικά κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία απολαυστική κωμωδία! Ως γνωστόν οι κωμωδίες του πάνε πολύ του Γιάννη Μπέζου, γι ΄αυτό και μας έχει χαρίσει πολλές σειρές που έχουμε λατρέψει! Σειρές που έχουν γράψει την δική τους τηλεοπτική ιστορία.

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του αγαπημένου ηθοποιού, έχει τίτλο “Πέτα τη φριτέζα” κι έρχεται μέσα από τον ΑΝΤ1.

Απόψε ,λοιπόν, ο Γιάννης Μπέζος και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσα τους και οι Φάνης Μουρατίδης, Τζένη Μπότση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μας δίνουν απόψε ραντεβού και ελπίζουν σε αυτό το πρώτο κάλεσμα ν ΄ανταποκριθούμε όλοι!

Πως ξεκινά η ιστορία μας;

O Κίμωνας Ορλώφ, ένας διάσημος Έλληνας σεφ, που μια ζωή μεγαλουργεί στο εξωτερικό επιστρέφει άρον – άρον στην Ελλάδα για να τον αποχαιρετήσει ο πατέρας του που βρίσκεται στα τελευταία του.  Εκτός από τον αποχαιρετισμό όμως, ο πατέρας του έχει μία έκπληξη γι’ αυτόν. Του αποκαλύπτει ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός του πατέρας αλλά ο Αντρέας, ένας  ιδιοκτήτης παραλιακής αλλά  και παρακμιακής ψαροταβέρνας στην επαρχία.

Η τελευταία χάρη που ζητάει πριν φύγει απ’ τη ζωή; Να βοηθήσει τον Αντρέα να  σώσει την ταβέρνα του, μήπως και σωθεί η ψυχή του τώρα που «φεύγει». Ο Αντρέας βυθισμένος στα χρέη δανείζεται συνεχώς από την αδερφή του Ζαμπέλα και το γαμπρό του Αλέκο.

Ο Κίμωνας αποφασίζει να πάει στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό «Φτασμένο» μαζί με τον γιο του για να προτείνει στον Αντρέα να εξαγοράσει ένα μέρος της ταβέρνας του αλλά χωρίς να του αποκαλύψει ποιος είναι πραγματικά …

Ο Αντρέας μπερδεύει τον Κίμωνα με ένα «μιλημένο» κριτικό γεύσης και βάζει τα δυνατά του για να τον εντυπωσιάσει. Το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό για όλους και ο Κίμωνας φεύγει από την ταβέρνα τρέχοντας. Παράλληλα ο Φίλιππος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς βρίσκεται κυνηγημένος από το Μένιο, τον μικρό γιο της Ζαμπέλας και του Αλέκου.

Ο Φίλιππος είναι σε άρνηση επειδή θα περάσει τόσο καιρό με τον πατέρα του σε ένα άγνωστο μέρος. Η Φωτεινή βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς μετά το συμβάν με τον Κίμωνα στο πρώην μαγαζί της, έχει βγάλει κακό όνομα στον κόσμο της γαστρονομίας. Ο Κίμωνας βλέπει από πρώτο χέρι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται το μαγαζί του Αντρέα και αναλαμβάνει δράση κάνοντας του μία αναπάντεχη πρόταση για να σώσει το μαγαζί του. Μια πρόταση με μεγάλο τίμημα για τον Αντρέα…

 

Read More

And More