Αποκάλυψη T-live

Πετράλωνα: Τι έλεγε ο 17χρονος το 2018 για τη σχέση του με τον λογοτέχνη – «Είμαστε περισσότερο από κολλητοί, είμαστε ένα»

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση επαναλαμβανόμενων βιασμών ενός ανήλικου αγοριού από τον πατέρα του στα Πετράλωνα. Το T-live παρουσίασε τα όσα έλεγε ο 17χρονος -σήμερα- γιος της οικογένειας το 2018 για τον συγγραφέα/λογοτέχνη που παρουσιάζεται ως «σωτήρας» του. Πρόκειται για ένα σημείο που προκαλεί αίσθηση και στέκονται οι Αρχές.

Πώς περιγράφει ο ίδιος τον 39χρονο δάσκαλό του σε δύο καταθέσεις στην ηλικία των 13 ετών;

Πώς ο 17χρονος σκιαγραφούσε τον συγγραφέα, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live.

«Νιώθω ευτυχισμένος μόνο με τον δάσκαλο. Είναι φίλος μου και μου έχει σταθεί περισσότερο από πατέρας. Τον γνώρισα όταν πήγαινα στην Πέμπτη Δημοτικού σε μία καφετέρια. Μία ημέρα που πήγα στην καφετέρια, είδα τον συγγραφέα που μιλούσε με την ιδιοκτήτρια του καφέ και πήγα και του μίλησα. Του είπα το όνομά μου, μου είπε το δικό του και με κέρασε έναν κουραμπιέ που είχε φτιάξει ο ίδιος. Από εκείνη την ημέρα όποτε τον συναντούσα στο καφέ, μιλούσα. Κάποια στιγμή του πρότεινα να μου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Με τον συγγραφέα, είμαστε κάτι περισσότερο από κολλητοί. Είμαστε σχεδόν ένα. Είμαστε πατέρας, κολλητός, είναι η ψυχή μου» δήλωσε ο 17χρονος.

Δες περισσότερα στο βίντεο.

Ο δικηγόρος του πατέρα, που καταγγέλλεται από τα παιδιά του για σεξουαλική κακοποίηση στα Πετράλωνα μίλησε στο T-live.
 

Read More

And More