Πέτρος Φιλιππίδης: «Ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει στο δικαστήριο – Θα τον παρακαλέσω» λέει ο δικηγόρος του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα παραστεί αύριο στη δίκη που ξεκινά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπως αποκάλυψε ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό.

Η υγεία του ηθοποιού και σκηνοθέτη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και είναι προφυλακισμένος από τον Ιούλιο του 2021 στις φυλακές Τρίπολης, είναι κλονισμένη και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες έχει χάσει πάνω από 25 κιλά.

Διάβασε εδώ: Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

«Πήρα τους δικηγόρους των γυναικών που καταγγέλλουν τον κύριο Φιλιππίδη και τους είπα ότι ο κύριος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μίας δίκης δεν είναι σε θέση να είναι εκεί, δε θα ξεκινήσει η δίκη. Θα ζητήσω διακοπή της δίκης. Και μετά, αν δε μπορεί να έρθει, θα τον παρακαλέσω να έρθει έστω και με καροτσάκι. Διότι δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης, θα είναι παρωδία» ανέφερε ο κύριος Δημητρακόπουλος στο Πρωινό.

«Το πρόβλημα είναι παθολογικό και ελπίζω να είναι σε θέση να έρθει στην επόμενη δικάσιμο. Ακόμα και με καροτσάκι θα έρθει. Δεν είναι σε κατάσταση να πάει στο νοσοκομείο ακόμα. Θα έρθει στο δικαστήριο ακόμα και με καροτσάκι» επεσήμανε ξανά στη συνέχεια ο κ. Δημητρακόπουλος για τον πελάτη του και τη δυσκολία να περπατήσει.

Read More

And More