Πέτρος Φιλιππίδης: Αντιδράσεις στο Twitter για την επιστροφή της σειράς «50-50» – «Λάθος να ξαναπροβληθεί»

Η σειρά «50-50» με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες σε επανάληψη, το βράδυ της Δευτέρας 10/7.

Το Mega, που έχει τα δικαιώματα του σήριαλ, αποφάσισε να το προβάλει ξανά σε επανάληψη, μετά τη δικαστική περιπέτεια του ηθοποιού. Όπως ήταν επόμενο υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις στα social media και ειδικά στο Twitter για την τηλεοπτική «επιστροφή» του Πέτρου Φιλιππίδη. 

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέκριναν την απόφαση του MEGA να προβάλλει σε επανάληψη μία σειρά του άλλοτε δημοφιλή ηθοποιού, δεδομένων των καταγγελιών που έγιναν σε βάρος του για απόπειρα βιασμού και για τις οποίες έχει πρωτοδίκως καταδικαστεί. Φυσικά υπήρξαν και χρήστες των social media που τόνισαν πόσο τους είχε λείψει το «50-50» και οι επικές ατάκες του.

«Υπάρχει μια εξέλιξη. Το Mega Channel παίζει πλέον μια πολύ αγαπημένη σειρά (σ.σ. «50-50»)που πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και αυτή είναι μια ένδειξη πως σιγά-σιγά επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Σε αυτό το συγκεκριμένο σίριαλ ήταν άλλοι 10-15 ηθοποιοί. Για ποιο λόγο επειδή ο κ. Φιλιππίδης ήταν κατηγορούμενος κι έχει αθωωθεί για τα δύο βασικά αδικήματα, τους βιασμούς, να συνεχίζεται να υπάρχει αυτό το εμπάργκο; Γιατί να μην παίρνουν τα πνευματικά δικαιώματα τόσοι ηθοποιοί που έχει ανάγκη ο κόσμος της τέχνης και το τελευταίο ευρώ;

Προσωπικά χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Mega και πιστεύω πως κι άλλα κανάλια που έχουν σειρές με τον Πέτρο Φιλιππίδη θα πρέπει να εμφανίζονται σιγά-σιγά στο κοινό. Με την τηλεθέαση θα δούμε και θα μετρήσουμε και ποια είναι η απήχηση του Πέτρου Φιλιππίδη. Μπορεί να πτώχευσε οικονομικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, να καταστράφηκε, αλλά η σχέση που έχει με τον κόσμο είναι ζωντανή και παρούσα» είχε αποκαλύψει δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στους «Αταίριαστους».

Read More

And More