Πέτρος Φιλιππίδης: Με Δημήτρη Λιγνάδη και Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο ίδιο κελί – Έχει χάσει 25 κιλά

Αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, την Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού την περασμένη Πέμπτη, βρίσκεται στο ίδιο κελί της ανακαινισμένης ΣΤ’ Πτέρυγας, της λεγόμενης «VIP πτέρυγας» μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και δύο ακόμη επίορκους αστυνομικούς, όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, θα δούμε τον Πέτρο Φιλιππίδη σε λίγες ημέρες με πολύ λιγότερα κιλά. Ο ίδιος έχει χάσει όλο το διάστημα της προφυλάκισής του στις φυλακές Τριπόλεως περίπου 25 κιλά.

Στο Πρωινό μίλησε και ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Από ό,τι μου μετέφερε η σύζυγός του, Ελπίδα, τον συνάντησε και πραγματικά αισθάνεται πολύ στενοχωρημένη από την εικόνα του συζύγου της, διότι έχει χάσει περίπου 25 κιλά. Αν τον δείτε, δύσκολα θα τον θυμηθείτε. Η κατάσταση της υγείας του είναι δύσκολη και εύχομαι να αντέξει τη δοκιμασία. Δίπλα του είναι ο γιος του, όπως πρέπει τα παιδιά να βρίσκονται δίπλα στον πατέρα, όταν εκείνος είναι πεσμένος κάτω, όταν ο πατέρας βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση» σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος και μίλησε για τις γυναίκες – μάρτυρες κατηγορίας του πελάτη του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι εργοδότης παλιάς συνεργάτιδας του Πέτρου Φιλιππίδη μόλις πληροφορήθηκε ότι η γυναίκα είχε επαγγελματική σχέση με τον ηθοποιό κατήγγειλε τη σύμβαση εργασίας της.

Read More

And More