Πέτρος Φιλιππίδης: Ο δικηγόρος του ζήτησε αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη συνέχεια των καταθέσεων των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλικά εγκλήματα.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό τελεσθέντα κατ΄ εξακολούθηση το 2008 και για δύο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014,σε βάρος τριών συναδέλφων του ηθοποιών. 

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ζήτησε αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού.

«Επειδή η καταγγέλλουσα περιγράφει τον βιασμό με πολλούς τρόπους αντιφατικούς μεταξύ τους, ζητήσαμε από το δικαστήριο να γίνει αναπαράσταση της πράξης του καταγγελλόμενου βιασμού, διότι έτσι θα καταδειχθεί ότι αυτά που λέει έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με την κοινή λογική. Η αναπαράσταση δεν θα γίνει με την ίδια, θα γίνει με μια δικηγόρο, η οποία θα εκτελέσει ακριβώς αυτά τα οποία καταθέτει η καταγγέλλουσα. Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας συμφωνεί με αυτό, διαφωνεί όμως η καταγγέλλουσα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Read More

And More