Ο Πέτρος Γαϊτάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο γνωστός ερμηνευτής, μιλώντας για την πορεία του, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή λέγοντας πως έχει ερωτευτεί δύο φορές.
«Έχω ερωτευτεί δύο φορές πολύ στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ ερωτικά στη ζωή μου και ό,τι κάνω το κάνω με έναν ερωτισμό. Όλα θέλω να τα κάνω έτσι. Αυτό ξεκινάει και από τη διάθεση του ότι θέλω να αυξήσω την αγάπη στους ανθρώπους μου και σε οτιδήποτε γύρω μου. Αυτό γίνεται μέσα από τη βοήθεια την ερωτική. Ο έρωτας έχει μια ευγένεια», είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος.
«Είχα πάντα την άποψη ότι είναι μια κατάσταση ψευδαίσθησης. Αυτή η υπερβολή δεν είναι πραγματικότητα. Μέσα σε σοκάκια ψευδαισθήσεων πάντα καραδοκούν κίνδυνοι και χρειαζόμαστε προσοχή οι άνθρωποι. Αυτή η αφέλεια και η ανωριμότητα του να τα κάνουμε όλα νομίζοντας πως είμαστε τέλειοι και γνωρίζουμε και κινούμαστε πάντα αγαθά, είναι επικίνδυνοι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Πέτρος Γαϊτάνος.
Σε άλλο μέρος της συνέντευξης, ο Πέτρος Γαϊτάνος ανέφερε πως είναι «χαβαλές» στην καθημερινότητά του, έχοντας βρει τρόπο να χαλαρώνει και να βελτιώνεται.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
