Πέτρος Γυφτόπουλος: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο «ταχυδρόμος» από το Πάμε Πακέτο;

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε ως «ταχυδρόμο» του Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα πριν από περίπου επτά χρόνια μαζί με τη σύντροφό του. Το ζευγάρι, αφού παντρεύτηκε, ταξίδεψε για Αυστραλία, άνοιξε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, ωστόσο πλέον αποφάσισαν να επιστρέψουν πίσω στα πάτρια εδάφη.

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και τη δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά για όλα. «Το να πάμε στην Αυστραλία ήταν μία πολύ απαιτητική διαδικασία, δύσκολη ψυχολογικά κυρίως. Περάσαμε επτά χρόνια με τη γυναίκα μου, μαζέψαμε εμπειρίες και αποφασίσαμε ότι είναι ο χρόνος να επιστρέψουμε. Είχαμε ξεκινήσει εκεί την οικογένεια και είπαμε να την ολοκληρώσουμε εδώ στην Ελλάδα» ανέφερε ο Πέτρος Γυφτόπουλος.

Με τι ασχολείται όμως σήμερα ο «ταχυδρόμος» από το Πάμε Πακέτο; «Έχω τελειώσει χημικός μηχανικός και από τότε που έφυγα από το Πακέτο και την Ελλάδα δουλεύω πάνω στο αντικείμενο. Ορισμένες στιγμές μου λείπει η τηλεόραση και ιδιαίτερα η αγάπη του κόσμου».

Δες το βίντεο από την εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο”:

Read More

And More