Πέτρος Ιακωβίδης: Αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από το “Παραδόθηκα Σε Σένα” που έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου – “Έπαθα σοκ” (video)

Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία του στη μουσική και αποκαλύπτει πως εμπνεύστηκε κι έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Μάλιστα, αποκάλυψε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το hit του καλοκαιριού «Παραδόθηκα Σε Σένα», το οποίο έδωσε να ερμηνεύσει η καλή του φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου.

“Ήμασταν στο αμάξι έξω από το Fantasia και της είπα “Νατάσα, θέλω να ακούσεις το καινούριο τραγούδι μου”. Μου είπε “Να ξέρεις πώς αν δεν το έλεγες εσύ θα το έπαιρνα εγώ”. Το ήθελε. Μετά από δύο-τρεις μήνες ξεκινήσαμε στο Teatro και μου ήρθε στο μυαλό το “Σ’ αγαπάω σου φώναξα”. Είναι ένα τραγούδι που είχα γράψει πολλά χρόνια πριν. Το έφτιαξα λίγο σαν demo και μου άρεσε πολύ.

Όταν πήγα στο καμαρίνι της είπα ότι θα βγάλω πρώτα το “Σ’ αγαπάω σου φώναξα” και μετά το “Παραδόθηκα σε σένα”. Το κρατάει αυτό και το πρωί, που βγαίνουμε μαζί να κλείσουμε λέει “Παιδιά, τώρα θα σας πω ένα τραγούδι που είναι πολύ αγαπημένο και είναι το καινούργιο που θα κυκλοφορήσω. Το οποίο, λέει, έχει γράψει ο Πέτρος… Με μεγάλη μου χαρά, ας πάρει ό,τι θέλει… Έπαθα σοκ…”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

 

Read More

And More