Πέτρος Ιακωβίδης: «Για να είναι ένας άντρας επιτυχημένος, πρέπει να έχει μια γυναίκα να τον “κρατάει”»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου και μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι, τους γονείς του και τις σχέσεις των δύο φύλων. 

«Ξεκίνησα να τραγουδάω από 13 ετών, οπότε από πολύ μικρός έκανα γιορτές μέσα σε μαγαζιά. Πάντα μου άρεσε που τραγουδούσα κι έβγαινε ο κόσμος να διασκεδάσει. Κοιμόμουν και μετά ήμουν με την οικογένεια μου στην Καβάλα. Δεν μου λείπει κάτι, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι θα έβγαινα εγώ έξω να διασκεδάσω, ενώ τώρα τραγουδάω», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο τραγουδιστής μίλησε  για τον πατέρα του: «Ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, το οφείλω στον πατέρα μου, έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο πατέρας μου δέχτηκε το παιδί του να κάνει το όνειρό του. Δεν μου είπε ποτέ ‘θα κάνεις αυτό που αρέσει σε μένα’ ή ΄γιατί δεν γίνεσαι γιατρός’. Ο πατέρας μου μέχρι την Β’ λυκείου ήταν κάθε βραδύ μαζί μου στο μαγαζί που τραγουδούσα», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής. 

Στην συνέχεια ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει δική του οικογένεια, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Θέλω όταν κάνω οικογένεια να είμαι κι εγώ σαν τον πατέρα μου. Δεν είμαι μαμάκιας, αλλά όλοι οι άντρες ψάχνουν μια γυναίκα σαν την μητέρα τους. Όταν βρίσκεις μια γυναίκα που σε ηρεμεί και σου βγάζει σιγουριά μέσα στο σπίτι όπως η μητέρα σου, είναι αυτό που χρειάζεται ένας άντρας. Για να είναι ένας άντρας επιτυχημένος, πρέπει να έχει μια γυναίκα να τον ‘κρατάει’ και να του δίνει δύναμη.

Ακόμα και σήμερα αν έχω νευρά, όταν έρθει η μητέρα μου να με πάρει αγκαλιά, μόνο που θα τη μυρίσω θα μου φύγουν τα νεύρα», σχολίασε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Read More

And More