Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την πορεία του, τα τραγούδια που έχει γράψει σε πετυχημένους καλλιτέχνες, ενώ αναφέρθηκε στη δικαστική περιπέτεια του Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του και στη σχέση με τις κόρες του.
«Έχω γράψει τραγούδια για πάρα πολλούς καλλιτέχνες. Για τον Βασίλη Καρρά τον αείμνηστο, για την Πέγκυ Ζήνα, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Πάνο Κιάμο, έχω κάνει επιτυχίες με κάποια από αυτά τα τραγούδια. Χαίρομαι! Εγώ έχω στο συρτάρι μου χίλια τραγούδια, δεν μπορώ να τα παρουσιάσω όλα εγώ», είπε αρχικά ο Πέτρος Ίμβριος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για την δικαστική περιπέτεια του Κώστα Δόξα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας της συζύγου του, ο Πέτρος Ίμβριος ανέφερε: «Του εύχομαι να δικαιωθεί, τον Κώστα τον αγαπώ, είναι καταπληκτικό παιδί. Η δικαιοσύνη είναι πάνω από τη γνώμη τη δική μου. Εγώ ό,τι και να πω, δεν ήμουν μπροστά».
Τέλος, ο Πέτρος Ίμβριος αναφερόμενος στα παιδιά του, μοιράστηκε τη συμβουλή που δίνει για το μέλλον τους: «Αν έχεις τρία παιδιά είσαι ευτυχισμένος. Η μεγάλη μου η κόρη θα δώσει πανελλήνιες φέτος, οπότε είμαστε και λίγο μέσα στα νεύρα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό που λέω στις κόρες μου είναι να διαλέξουν μια εργασία ψυχής και να μπορέσουν σε όλη τους τη ζωή να είναι χαρούμενες».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο πρώτος του γάμος του Πέτρου Ίμβριου ήταν με τη Ναταλία Γερμανού και διήρκησε πέντε χρόνια. Τον Δεκέμβριο του 2007 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη δεύτερη σύζυγο του, Έλενα Ζαφειροπούλου με την οποία απέκτησαν δύο κόρες.
Στις 6 Δεκεμβρίου 2020 παντρεύτηκε τη τρίτη του σύζυγο, Συράν Λελούδα, με την οποία απέκτησε έναν γιο.
Εξωτερική Φωτογραφία: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.