Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη γνωριμία και η πρόταση γάμου – «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και απόλυτα»

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκαν καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι μίλησε για την κοινή του ζωή, την απόσταση που τους κρατά συχνά μακριά αλλά και για τις σχέσεις της ηθοποιού με τα παιδιά του συζύγου της.

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη γνωριμία

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την πρώτη τους συνάντηση η Δήμητρα Ματσούκα αφηγήθηκε: «Γύρω στο 2014 είχα μία φίλη η οποία δούλευε μαζί με τον Πέτρο, όταν ο Πέτρος ήταν αντιδήμαρχος του Πειραιά και μου έλεγε τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ήμουν κι εγώ τότε μόνη μου. Χρόνια μετά, μια φίλη που είχε ένα παιδί μικρό και έψαχνε πολύ τις δράσεις που συμβαίνουν στην Αθήνα και υπήρχε η οργάνωση “ΓΗ” στην οποία ο Πέτρος είναι ιδρυτικό μέλος.

Εγώ δεν το ήξερα τότε, η οργάνωση έκανε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Πήγα εκεί με τη φίλη μου παρέα και είδα κάποιον που μου άρεσε πολύ», είπε για τον Πέτρο Κόκκαλη η Δήμητρα Ματσούκα.

 

«Φαντάστηκα θα ήταν γεωπόνος, περιβαλλοντολόγος. Πήγα στη λαϊκή εκεί που είχαν στήσει, ψώνισα, ενώ δεν μαγειρεύω καθόλου, γέμισα το ψυγείο μου, δεν μου έπιασε όμως την κουβέντα. Ξαναπήγα δεύτερη φορά και αυτή η κοινή φίλη μου τον γνώρισε. Α, λέω… αυτός είναι ο Πέτρος; Μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα», είπε η Δήμητρα Ματσούκα. 

Για την πρόταση γάμου η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είχε γίνει στην αρχή της σχέσης μας η πρόταση γάμου», ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε: «Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον και φτιαγμένοι να είμαστε μαζί».

 

Η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη

Από τις πρώτες εκπλήξεις της βραδιάς η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη, Σοφία η οποία προκάλεσε συγκίνηση με το μήνυμά της για τον πατέρα της. 

«Μου έλειπε ο μπαμπάς όταν ήμουν μικρή και τώρα μου λείπει, δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα να τον βλέπω. Τον αγαπάω πάρα πολύ, του έχω αδυναμία, δεν ξεχωρίζω κανέναν  από τους γονείς μου. Πιστεύω ότι έχω πάρει από εκείνον αυτή την αγάπη που έχω για την ιστορία. 

Δεν είναι δύσκολο να είσαι παιδί του Πέτρου, είναι δύσκολο να έχεις αυτό το επίθετο. Είναι ένα όνομα που και με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά και πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα. Αυτό το έχει ζήσει ο μπαμπάς σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το έζησα εγώ με τον αδερφό μου», είπε η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη.

Η συγκίνηση της Δήμητρας Ματσούκα

Μια έκπληξη περίμενε την Δήμητρα Ματσούκα από το στενό της περιβάλλον, αφού η αδελφή της, Μαρία μίλησε στην εκπομπή για τις παιδικές της αναμνήσεις και τις αξέχαστες στιγμές τους.

Η αφηγήσεις προκάλεσαν δάκρυα συγκίνησης στη Δήμητρα Ματσούκα.

Read More

And More