Πέτρος Κωστόπουλος: Η εξομολόγηση για τον γιο του και τις δυο κόρες του – «Είμαι αυστηρός όταν ξεπεραστούν τα όρια»

Σε μια σπάνια εμφάνιση απαθανάτισε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» τον Πέτρο Κωστόπουλο, μετά από τρία χρόνια τηλεοπτικής αποχής.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην Βασιλική Μπασιούρη για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και για τα τρία παιδιά του.

«Δεν είμαι καλά, έχω χτυπήσει την σπονδυλική μου στήλη. Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, βαριέμαι, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, από το πρωί φεύγω για δουλειά. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την τηλεόραση, ούτε έχω σκοπό να καταθέσω κάποια πρόταση. Με ξέρουν, αν με θέλουν θα με πάρουν. Δεν με ενδιαφέρει, έχω πολλή δουλειά. Δουλεύω σαν γάιδαρος» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Περνάμε ωραία με τον γιο μου. Βλέπω πως ήμουν μικρός, είναι βελτιωμένη έκδοσή μου. Στις μεγάλες κόρες μου δεν δίνω συμβουλές γιατί έτσι κι αλλιώς θα με γράψουν, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους. Είμαι αυστηρός πατέρας όταν ξεπεραστούν τα όρια. Μέσα στα όρια να κάνουν ό,τι θέλουν» είπε ο παρουσιαστής για τα παιδιά του.

 

Read More

And More