Πέτρος Κουσουλός: Ετοιμάζεται να παντρευτεί και να βαφτίσει την κόρη του – «Πρέπει να βιαστούμε»

Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή, τον επερχόμενο γάμο με τη σύντροφό του αλλά και το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του.

«Είναι ένα αθόρυβο μωρό, κοιμάται, τρώει και γελάει. Η Ευαγγελία είναι πολύ ήρεμη και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει το παιδί μας. Η γέννα διήρκησε 8 ώρες, οπότε ταλαιπωρήθηκε. Ήμουν στο πλευρό της στον τοκετό. Δεν φοράω βέρα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η βάφτιση θα γίνει σίγουρα τον Σεπτέμβρη του 2024. Συζητάμε να κάνουμε και τον γάμο μαζί. Έκανα πρόταση γάμου στην Ευαγγελία, ανήμερα στα γενέθλιά της, τον περσινό Ιούνιο.

Δεν έχουμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη βάφτιση και τον γάμο. Θες να με αγχώσεις; Πρέπει να βιαστούμε λίγο, συνέχεια μπριζώνω την Ευαγγελία. Αυτά τα πράγματα τα αναλαμβάνει η γυναίκα. Αν κάτι στραβώσει, εγώ θα την πληρώσω» αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Συμβουλεύτηκα ειδικό για το πώς θα πρέπει να παρουσιάσω στις κόρες μου, για τη νέα μου σχέση. Έβλεπαν συνέχεια την Ευαγγελία μέσα στο σπίτι. Όταν μάθαμε τα ευχάριστα τους είπα ότι θα αποκτήσουν αδελφούλα. Τις βλέπω καθημερινά, τις παίρνω από το σχολείο και τις πηγαίνω στο σπίτι της πρώην συζύγου μου. Είναι ευτυχές ότι διατηρούμε καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό μου. Ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, είναι ψυχοφθόρο, επίπονο. Ειδικά αν έχεις παιδιά. Ποιος θα με κρίνει αν προχώρησα γρήγορα ή αργά; Υπάρχει μέτρο;» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος.

Read More

And More