Πέτρος Κουσουλός για διαζύγιο Ζουγανέλη – Δημητρίου: «Το πληροφορήθηκα από τα media»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, 2,5 χρόνια μετά τον γάμο τους στις Σπέτσες.

Την είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, αναφέροντας πως η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ η εκτίμηση του ενός προς άλλον εξακολουθεί να υπάρχει.

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου, η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γιαννούλιας συνάντησαν τον συνεργάτη και φίλο του Σπύρου Δημητρίου, Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Είναι κάτι το οποίο το πληροφορήθηκα και εγώ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Σπύρος είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος και πολύ καλό παιδί, πραγματικά στενοχωρήθηκα, αλλά εύχομαι και νομίζω ότι ό,τι καλό συμβαίνει στη ζωή είναι για καλό». 

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο, αυτά είναι προσωπικά θέματα και εμένα δεν μου αρέσει να εισέρχομαι σε τέτοιου είδους θέματα, όταν έχουν να κάνουν με ένα διαζύγιο, αλλά επειδή τον γνωρίζω τον Σπύρο, πιστεύω αυτή η απόφαση είναι συνειδητή. Θα είναι καλό και για εκείνον και για την πρώην σύζυγό του. Είναι και οι δύο νέοι και έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους».

Read More

And More