Πέτρος Κουσουλός: Η απάντηση για την εκπομπή που ετοιμάζει – Πότε προγραμματίζεται η πρεμιέρα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε στην εκπομπή του ετοιμάζει και το πότε προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα.

«Έγινε ένα ραντεβού και νομίζω ότι συμφωνήθηκαν όλα, εκτιμώ ότι αρχές Γενάρη θα ξεκινήσει η εκπομπή επιτέλους. Τον τίτλο δεν τον ξέρω ακόμα, σίγουρα θα έχει να κάνει με ρεπορτάζ γιατί αυτό είναι που θέλουμε να προτάξουμε. Υπάρχουν 2-3 προτάσεις. Τα κομβικά πρόσωπα έχουν βρεθεί. Θα στηριχτεί κυρίως σε συνεργάτες μου από την εφημερίδα και τα site, θα είναι ο πυρήνας της εκπομπής, είναι παιδιά με τα οποία δουλεύουμε χρόνια και θα γίνουν κάποιες προσθήκες όταν ολοκληρωθεί το μπάτζετ.

«Η εκπομπή θα είναι διαδραστική, θα ασχολείται με ρεπορτάζ. Κάποιοι καλεσμένοι θα είναι μόνιμοι και άλλοι θα εναλλάσσονται ανάλογα με το θέμα. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και τη θεματολογία και πιστεύω ότι δεν θα αφήσει ασυγκίνητο το κοινό”, είπε για την εκπομπή που ετοιμάζει», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Πέτρος Κουσουλός.

Read More

And More