Πέτρος Κουσουλός: Η αποκάλυψη για τη σύντροφό του με την οποία θα αποκτήσει το τρίτο του παιδί

Μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή διανύει ο Πέτρος Κουσουλός καθώς σε λίγο καιρό η σύντροφός του πρόκειται να φέρει στον κόσμο το τρίτο του παιδί.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s time” και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου αναφέρθηκε στο πώς ανακοίνωσε στις δυο μεγαλύτερες κόρες του ότι θα αποκτήσουν αδελφάκι, μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και έκανε μια αποκάλυψη για τη σύντροφό του.

«Το ευτυχές είναι ότι έχω μιλήσει με τις κόρες μου, οι οποίες το έχουν πάρει πολύ καλά. Συμβουλεύτηκα ειδικούς για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τους το πούμε. Νομίζω είναι ενθουσιασμένες με το γεγονός πως θα έρθει ένα αδελφάκι στη ζωή τους. Ο προηγούμενος γάμος μου απέτυχε οπότε γιατί να συζητάμε τώρα για έναν δεύτερο; Δεν είναι στα σχέδιά μου» είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Σχετικά με τη σύντροφό του, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως πρόκειται για μια από τους κουμπάρους του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη.

«Ο Πάνος μάς ταλαιπώρησε επί τέσσερις ώρες στο escape room γιατί ήθελε πραγματικά να κάνει την πρόταση γάμου στη Μαριλού. Η Ευαγγελία, με την οποία περιμένουμε το μωρό, είναι μία από τους κουμπάρους του Πάνου και της Μαριλούς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να διπλοκουμπαριάσουμε» είπε ο δημοσιογράφος.

Read More

And More