Πέτρος Κουσουλός: Με νέα ενημερωτική εκπομπή στο Epsilon TV!

Νέα ενημερωτική εκπομπή εντάσσεται στο πρόγραμμα του Epsilon TV. Το μεγάλο ΜΠΑΜ είναι γεγονός. Από την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 10:00 το βράδυ, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Πέτρος Κουσουλός και η δημοσιογραφική του ομάδα θα κάνουν «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες και φάκελοι με καυτά ντοκουμέντα αποκαλύπτονται στον τηλεοπτικό αέρα.

Η πολιτική, η οικονομία, η εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα, τα σκάνδαλα που ξέρουμε ή δεν μάθαμε ποτέ, αλλά και πλούσιο αστυνομικό ρεπορτάζ, θα είναι στην πρώτη γραμμή της εκπομπής με χαρακτηριστικό στοιχείο τα εμπεριστατωμένα και άκρως αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, που θα ρίχνουν άπλετο φως σε ότι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Γεγονότα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη ή ακόμα και θέματα που δεν αναδείχθηκαν στα Δελτία Ειδήσεων.

Μαζί του καλεσμένοι στο στούντιο πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι φορέων και προσωπικότητες, που θα συμβάλουν στη σε βάθος ανάλυση όλων των θεμάτων της εκπομπής.

Το ΜΠΑΜ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ έρχεται στο Epsilon TV, Κάθε Κυριακή στις 10:00 το βράδυ!

Με την υπογραφή του Πέτρου Κουσουλού και της δημοσιογραφικής του ομάδας. 

Μείνε συντονισμένη, για να είσαι ενημερωμένη!

Read More

And More