Πέτρος Κουσουλός στο T-Live: «Υπάρχει μια δυσπιστία σε ό,τι αφορά το ποιος είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας»

Μια «βόμβα» μεγατόνων πέταξε ο Πέτρος Κουσουλός, αναφέροντας στο Star ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ενδεχομένως να επιθυμεί να προχωρήσει σε τεστ DNA για να διαπιστώσει αν η Μαλένα και η Ίριδα ήταν όντως δικά του παιδιά. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος που ασχολείται εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου και ξεκαθάρισε τα εξής:

«Εκείνη τη στιγμή συζητούσαμε για τους γονιδιακούς ελέγχους και εγώ αυτό που είπα συγκεκριμένα είναι για ποιους γονιδιακούς ελέγχους λέμε όταν στο τέλος της ημέρας ενδεχομένως μπορεί να αποδειχθεί ότι τα δύο από τα τρία παιδιά δεν είναι του κ. Δασκαλάκη. Αυτή η πληροφόρηση δεν προέρχεται από τον Μάνο Δασκαλάκη για να μην υπάρξουν παρερμηνείες.

Υπάρχει όμως μια ακριβής πληροφόρηση ότι υπάρχει μια δυσπιστία σε ό,τι αφορά το ποιος είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας. Σε ό,τι αφορά την Τζωρτζίνα η κατάσταση δεν είναι τόσο περιπλεγμένη. Εκτιμώ ότι στο τέλος όταν αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της υπόθεσης θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Φανταστείτε να αποδειχθεί μέσω τεστ DNA ότι τα παιδιά δεν είναι του Μάνου τότε θα σημαίνει ότι οι αρχές έχουν χάσει πάρα πολύ χρόνο διερευνώντας ένα γονιδιακό πρόβλημα, το οποίο προφανώς δεν θα έπρεπε να ψαχτεί εξαρχής».

 

Read More

And More