Πέτρος Λαγούτης: Η εξομολόγηση για τον μεγάλο του γιο και τον λόγο που τον έδιωξαν από το Θέατρο Τέχνης

Με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι” ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28/9 καλεσμένος στην εκπομπή του The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός θυμήθηκε τα μαθητικά του χρόνια αποκαλύπτοντας πως ήταν ροκάς με μακριά μαλλιά , ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής αλλά και ότι πέρασε 8ος στα ναυτιλιακά.

Η εξομολόγηση για τους δυο γιους που έχει αποκτήσει με την Μυρτώ Αλικάκη

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο “Έτερος Εγώ” κάτι που το Θέατρο Τέχνης δεν δέχεται τον έδιωξαν. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει σε κάποια άλλη σχολή ή αν θα ξαναπάει στο Θέατρο Τέχνης αλλά από την αρχή… Δεν έχουν πρόβλημα μόνο με την τηλεόραση, ούτε στο θέατρο αφήνουν τα παιδιά να παίξουν ενώ φοιτούν.

Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά. Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα. Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν… Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης για τον μεγάλο του γιο ενώ για τον μικρό είπε,

«Ο μικρός μου γιος, είναι 16.5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιονικό και κάνει μια άλλη σοβαρή προσπάθεια. Προσπαθεί να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για τη σειρά Παγιδευμένοι

«Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερος τύπος. Είναι πολύ ωραίο παιδί. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες “τι φάση;”. Αλλά τελικά λες είναι και γ@@ω τα παιδιά. Είναι πολύ ντόμπρος, πολύ ευθύς και ότι έχει να πει στο λέει. Εξαιρετική όμως είναι και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ. Αυτή η κοπέλα θα μείνει. Στο λέω και να με θυμηθείς» δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης και συνέχισε,

«Είναι μια δολοφονία που χωρίς να το γνωρίζουμε από την αρχή, άμεσα εμπλεκόμενοι είναι οι δυο πρωταγωνιστές μας… Εγώ είμαι αστυνόμος πάλι… Δε ξέρω γιατί με διαλέγουν σε αυτόν τον ρόλο πάντα».

 

Read More

And More