Διονυσία Κουκίου: Βόλτα στη Γλυφάδα για την πρώην Σταρ Ελλάς και τον σύντροφό της “βασιλιά των τσιγγάνων”

Μια ήρεμη και χαλαρή βόλτα εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό θέλησε να απολαύσει η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου και ο αγαπημένος της Μάρκος Βιλανάκης.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν περίπου 2 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το πρώην μοντέλο που πλέον ασχολείται με τα δυο κέντρα αισθητικής που διαθέτει στην Πάτρα και ο επιχειρηματίας με καταγωγή από την Λάρισα που έχει τη φήμη του “βασιλιά των τσιγγάνων” έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Οι δυο τους εδώ και αρκετό καιρό ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Γλυφάδα ενώ συχνά ταξιδεύουν στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου και επισκέπτονται την οικογένειά του, η οποία συμπαθεί πολύ την Διονυσία.

Ο γάμος δεν είναι κάτι που βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους ενώ απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους και τον έρωτά τους. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν από τη βόλτα που έκανε το ζευγάρι στο κέντρο της Γλυφάδας, οι δυο τους ήταν αρκετά ευδιάθετοι και χαλαρή με casual ρούχα ενώ δεν έλειπαν και τα μεταξύ τους πειράγματα.

Read More

And More