Πέτρος Πολυχρονίδης: Αυτό είναι το κορίτσι που έχει δίπλα του…

Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια σχέσης, μοιραίας σχέσης, έφτασε η στιγμή για να πέσουν οι… τίτλοι του τέλους! Έφτασε η στιγμή αυτός ο έρωτας να τελειώσει κι ένα νέο, ωραίο κορίτσι να βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη!

Ναι, ο Πέτρος γυρίζει από σήμερα το απόγευμα και πάλι τον “Τροχό” στο Star, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του, μία κούκλα συνοδό, την οποία δεν έχεις ξανά δει…

Με άλλα λόγια; Μετά από τέσσερα χρόνια, η κούκλα Τζούλια Νόβα αποφάσισε να αποχωρήσει από το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του καναλιού της κάτω Κηφισιάς και να δώσει τέλος στο τηλεοπτικό της “έρωτα” με τον Πέτρο, γι ΄αυτό και οι ιθύνοντες του καναλιού, αποφάσισαν να τον ξανά “παντρέψουν” και να τον “νοικοκυρέψουν”! Και το όνομα αυτής; Ιωσηφίνα Τζουγανάκη!

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε  ιστορία ως γνωστόν και στην Ελληνική τηλεόραση, έρχεται δυναμικά σήμερα και για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Star!

O «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά και μεγάλα δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο και καλοπροαίρετο χιούμορ, τους νέους παίκτες και το υπέροχο κοινό, σε ένα ολοκαίνουριο, λαμπερό σκηνικό!

Μαζί του όπως ,ήδη, σου είπα, η γλυκιά Ιωσηφίνα Τζουγανάκη, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Ο φετινός στόχος είναι ένας: περισσότερο παιχνίδι, περισσότερη διασκέδαση, περισσότερα δώρα, περισσότεροι γρίφοι και περισσότεροι γύροι,  που μπορεί να φτάνουν και τους 6 σε κάθε επεισόδιο!

Γιατί και αυτή τη χρονιά στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει

Ο «Τροχός της Τύχης» βασίζεται στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών μας χρόνων, «Κρεμάλα» και δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin για το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο «Τροχός Της Τύχης» έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο καθώς στο original format έχουν γίνει περισσότερες από 60 διεθνείς προσαρμογές. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ανανεώσεις format διεθνώς, την οποία υιοθέτησαν μεγάλα κανάλια σε όλες τις χώρες, όπως το γαλλικό TF1, το τουρκικό Kanal D, το ισπανικό Antena 3 ενώ το παιχνίδι από το 2016 προβάλλεται σε Πορτογαλία και Κροατία.

Σκηνοθεσία :   Γιάννης Γαλανούλης

Αρχισυνταξία : Στάθης Μαντάς

 

Read More

And More