Πέτρος Πολυχρονίδης: «Ήταν η εποχή που είπα… τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι;»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. βρέθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης με αφορμή την φετινή του εμπειρία ως παρουσιαστής του Asia Express.

Μιλώντας για τις πιο έντονες περιόδους της ζωής του, ο παρουσιαστής του Star αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στο διάστημα του χωρισμού του.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Και πρόσθεσε για τον χωρισμό: «Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης καλεσμένος στο Dot.

Read More

And More