Πέτρος Συρίγος: «Με… έφυγαν από τον ΑΝΤ1, θύμωσα, στενοχωρήθηκα»

Ο Πέτρος Συρίγος παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend και την Σοφία Μανουσακίδου και μίλησε για την αιφνίδια αποχώρησή του από το Πρωινό του ANT1.

Να σου θυμίσουμε πως ο γνωστός σεφ είχε υπογράψει να βρίσκεται στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, ωστόσο μια μέρα του ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία του με το κανάλι ολοκληρώθηκε. 

«Η τηλεόραση ξεκίνησε πριν 6-7 χρόνια. Είχα στείλει στο Facebook της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για μάγειρας, πέρασα κάποια κάστινγκ και βρέθηκα να είμαι στο γυαλί και να λέω καλησπέρα σας… Τη χρονιά που έφυγε η Ελένη από την τηλεόραση, έφυγα κι εγώ από εκεί πέρα και τότε ήταν η δεύτερη φορά που τόλμησα κι έστειλα μήνυμα στην Φαίη Σκορδά και συνεργαστήκαμε. Φέτος είμαι εδώ. Περνώ πολύ ωραία, με έχουν αγκαλιάσει όλα τα παιδιά, η ομάδα της παραγωγής. Η Ίνα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος» είπε αρχικά ο Πέτρος Συρίγος.

«Δεν συναντηθήκαμε τώρα τελευταία με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν έφυγα (σ.σ. από τον ΑΝΤ1), με έφυγαν. Κάποια στιγμή έγινε η ανακοίνωση αυτή, ότι δεν θα είμαι στην ομάδα της εκπομπής. Στην αρχή θύμωσα, μετά στενοχωρήθηκα και στο τέλος το ξέχασα» πρόσθεσε ο Πέτρος Συρίγος.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More