“Πήγασος”: Οι εργαζόμενοι είναι ακόμα ΕΔΩ και δεν εγκαταλείπουν τα όπλα! Διεκδικούν όλα όσα τους οφείλονται…

Μπορεί ο Φώτης Μπόμπολας να τίναξε στον αέρα τα πάντα το καλοκαίρι που μας πέρασε, μπορεί κοινώς να βάρεσε κανόνι και να άφησε έτσι απλά περίπου 500 εργαζόμενους στο δρόμο χωρίς να πληρώσει αποζημιώσεις και δεδουλευμένα ,όμως, οι εργαζόμενοι του κάποτε κραταιού ομίλου “Πήγασος”, δεν εγκαταλείπουν τα “όπλα”.

Ναι, από τη μία μεριά μετρούν όλους αυτούς τους μήνες τις “πληγές” τους, αλλά κι από την άλλη εξακολουθούν να διεκδικούν ότι ακριβώς τους ανήκει! Ακολουθεί το ψήφισμα της τελευταίας γενικής συνέλευσης που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ:\

“…Στην σημερινή (28/2/18) συνέλευση που συγκάλεσε η ΕΣΗΕΑ για τους εργαζόμενους του ΠΗΓΑΣΟΥ συζητήθηκαν τα εξής:

1.      Η διαδικασία για τα επιδόματα που διεκδικούνται από τους εργαζόμενους

2.      Αποφασίστηκε η άμεση κινητοποίηση στα νέα γραφεία του Πήγασου (ο ακριβής χρόνος θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες) ώστε να υπενθυμίσουμε και δια ζώσης στον κύριο Μπόμπολα ότι οφείλει μισθούς και αποζημιώσεις και να απαιτήσουμε την άμεση καταβολή τους.

3.      Αποφασίστηκε η στήριξη με ψήφισμα των εργαζόμενων στο Megα, που ήταν και εκείνοι μεταξύ άλλων επιχειρηματικών ομίλων και εργαζόμενοι στον όμιλο Μπόμπολα και αγωνίζονται, ομοίως, για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων και αποζημιώσεων τους.

Στο περιθώριο της Συνέλευσης οι εργαζόμενοι του Πήγασου, που δεν περιλαμβάνονται στις λίστες εργαζομένων του ΕΘΝΟΥΣ που εκδίδεται σήμερα αποφασίσαμε επιπλέον τα εξής:

1.      Να  ζητήσουμε συνάντηση με Υπουργό Εργασίας και όποιον άλλο Κυβερνητικό Αξιωματούχο μπορεί να μεσολαβήσει με τον κ. Φώτη Μπόμπολα, ώστε να αποδοθούν τα νόμιμα.

2.      Να ενημερώσουμε τις ηγεσίες: της Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού, ΚΚΕ, Ένωσης Κεντρώων ΛΑΕ, Πλεύσης Ελευθερίας, αλλά και κάθε ευήκοον ους,  για τα όσα μεσολάβησαν από τις καθυστερήσεις της μισθοδοσίας στον Πήγασο και τις διαρροές για «σωτήρες», έως τον πλειστηριασμό του καλοκαιριού, τις εκλεκτικές… συγγένειες, την αίτηση Πτώχευσης και την απόρριψή της…”

Read More

And More