Πηγή Δεβετζή: Απαντά πρώτη φορά για τη Μπέττυ Μαγγίρα και το παρασκήνιο με το Open

Από το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουλίου, τα δημοσιεύματα πήραν «φωτιά» όσον αφορά στην αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το Open. Ένας από τους λόγους που λέγεται ότι επήλθε η ρήξη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στο κανάλι, είναι εξαιτίας της προσθήκης της Πηγής Δεβετζή στο πάνελ της εκπομπής της.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, η επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος αν δεν αφήνεις τον παρουσιαστή να επιλέξει την ομάδα του ώστε να επέλθει το διαζύγιο», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα από το «Πρωινό».

Μια ημέρα μετά, η Πηγή Δεβετζή θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για όλα όσα ακούγονται για εκείνη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έχει γίνει ένα μπέρδεμα, δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς. Με παίρνουν τηλέφωνο οι φίλοι μου και μου λένε ότι εγώ είμαι ο λόγος που η Μπέττυ Μαγγίρα έφυγε από την εκπομπή. Όπως ξέρετε και εσείς πολύ καλά αλλά και πολλοί γνωστοί και φίλοι μου, εγώ όχι να διώξω άνθρωπο από δουλειά, ίσα ίσα με παίρνουν τηλέφωνο να μιλήσω στον Νίκο (Κοκλώνη) για να βρουν δουλειά.

Είχα μία πρόταση να είμαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Γενικά έχω τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είχα κάποια συγκεκριμένη πρόταση και ξαφνικά βλέπω τον αυτό μου να μιλάνε κάποιοι από άλλο κανάλι ότι έχω διώξει την Μπέττυ από το Open. Απ’ ό,τι ξέρω η Μπέττυ Μαγγίρα είχε ήδη συμφωνήσει για κάτι άλλο. Γιατί εγώ να μπω στη μέση; Μετά άκουσα ότι έκαναν πρόταση στον Τρύφωνα Σαμαρά» τόνισε η Πηγή Δεβετζή.

 

«Καθόλου δεν στεναχωριέμαι. Βγαίνω σε εσάς για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα» συμπλήρωσε η Ολυμπιονίκης.

Read More

And More