Πηγή Δεβετζή: “Δέχτηκα bullying στο γήπεδο μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό” (video)

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο παραχώρησε συνέντευξη η Πηγή Δεβετζή. Η γνωστή Ολυμπιονίκης μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό, ενώ αποκάλυψε ότι δέχθηκε bullying μετά το τέλος της μάχης της με τον απειλητικό ιό. 

“Είμαι καλά! Ευτυχώς εγώ το πέρασα στο σπίτι μου. Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Δεν μπορώ να ξέρω από που το κόλλησα. Έχω σπάσει το κεφάλι μου! Είναι τόσο εύκολο να το κολλήσεις, γιατί οι άνθρωποι που ήταν κοντά μου τις τελευταίες 5 – 6 μέρες βγήκαν όλοι αρνητικοί. 

Πριν βρεθώ σε στούντιο, το ανακάλυψα εντελώς τυχαία. Είχα κάποια συμπτώματα και πήγα την επόμενη ημέρα να κάνω τεστ. Εκτός από τα πολύ όμορφα μηνύματα και την αγάπη του κόσμου που πήρα, πήρα και κάποια αρνητικά μηνύματα που δεν το πιστεύανε και κάνανε διάφορες εικασίες λέγοντας ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους.

Το χειρότερο είναι ότι έφαγα bullying μέσα στο ίδιο μου στο σπίτι, στο γήπεδο. Πήγα να κάνω μεσημέρι προπόνηση 18 μέρες μετά και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από κάποιον υπεύθυνο του σταδίου που μου είπε ότι επειδή είχα covid να μην πηγαίνω, γιατί τον πήραν τηλέφωνο. Αυτός είναι αγράμματος και απαθής γιατί αυτός που περνάει covid, μετά είναι πιο safe από τους υπόλοιπους”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Πηγή Δεβετζή.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More