Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Φώτη Μπερνάντο: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα χωρίσουμε ποτέ»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show μιλώντας για τη σχέση ζωής με τον Φώτη Μπερνάντο, το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φώτης Μπερνάντο: Δέκα χρόνια μαζί και ερωτευμένοι

«Μετράμε πλέον μια δεκαετία μαζί με τον Φώτη, υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο να αποδείξουμε μεταξύ μας ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας. Είμαστε δύο γεμάτοι άνθρωποι που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και να αγαπάνε ο ένας τον άλλον, πολύ ουσιαστικά.

Έχει πολύ πλάκα να μας δεις πώς τσακωνόμαστε μαζί με τον Φώτη. Υπάρχει αρχικά μια ένταση αλλά μετά και οι δύο προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Να καταλάβουμε ο ένας για τον άλλο τι ήταν αυτό που μας ενόχλησε», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τις έντονες στιγμές με τον σύζυγό της.

«Ο έρωτάς μας δεν τελειώνει»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απαντώντας στις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε πως δεν έφτασε ποτέ κοντά στον χωρισμό με τον σύζυγό της.

«Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο να χωρίσουμε. Δεν νομίζω να μου τελειώσει ο έρωτας. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που θα μείνουμε για πάντα μαζί και δεν θα χωρίσουμε, αυτό θέλω να πιστεύω, δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε. Παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μαζί. Το μυστικό της σχέσης μας είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε ένα πρόβλημα λέμε πάντα την αλήθεια», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Η κίνηση της μικρής της κόρης που την συγκίνησε

«Οι κόρες μου είναι έξι και τριών ετών αντίστοιχα. Με την μικρή μου την Λυδία περνάμε μια φάση τώρα αρκετά όμορφη γιατί πλέον αντιλαμβάνεται, έχει διαμορφώσει έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα.

Πήγαμε τις προάλλες μαζί στο super market και ενώ τις άλλες φορές μου ζητούσε να πάρει πολλά πράγματα, όπως κάνουν όλα τα παιδάκια, προς έκπληξή μου αυτή τη φορά με άκουσε. Φτάνοντας στο ταμείο μου άδειασε εκείνη όλο το καρότσι και στο τέλος της λέω: “Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αγάπη μου, ωραία τώρα πήγαινε διάλεξε ένα από τα πράγματα που μου ζήτησες γιατί ήσουν πολύ καλό κορίτσι, διάλεξε εσύ κάτι να πάρουμε”.

Και πήγε πήρε χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια, όχι για εκείνη, αλλά για να τα πάει σχολείο να τα δώσει στους φίλους της. Εγώ τρελάθηκα με αυτό, όπως τρελαίνομαι και με τα δύο μου παιδιά», αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία της: «Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι και δημιούργησα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι ότι έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση. Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Είναι μια ευαισθησία στους ήχους. Μπορεί κάποιος να κουνούσε το χαρτί και να πεταγόμουν και πέρα από αυτό άκουγα την φωνή μου μέσα εκατό φορές πάνω. Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ, με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Κάποια στιγμή είπα θα ζήσω με αυτό και θα το δω αλλιώς. Από εκείνη την ημέρα άρχισα να καλυτερεύω. Δεν είναι μαγικό, είναι επειδή άλλαξα αντιμετώπιση και το αγάπησα» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καλεσμένη στο The 2night Show.

 

Read More

And More