Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Σπύρο Παπαδόπουλο: «Δεν είμαστε σε τρύπα, είμαστε έξω – Ο σκοπός επετεύχθη»

Τα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην πρώτη της αντίδραση μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη προβλήθηκαν στο Πρωινό. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος σε παλαιότερη δήλωσή του είχε πει

«Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωσή του και επεσήμανε στην ραδιοφωνική της εκπομπή στον Pride: «Δεν θέλω να βλέπω δηλώσεις ανθρώπων, συναδέλφων που κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν, ή κρίνουν γνωρίζοντας με τάσεις να στρέψουν την κοινή γνώμη σε λάθος δρόμους. Κάνω μία γενικότερη έκκληση: θέλω να προσέχετε όλοι εσείς πάρα πολύ όταν ακούτε δηλώσεις ανθρώπων, να τις εξετάζετε. Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλη αυτή τη διαδικασία που έριξαν λάσπη στα θύματα λέγοντας πως όλες αυτές οι καταγγελίες έγιναν για σκοπούς που έχουν να κάνουν με την προβολή ή τα χρήματα. Είναι αστείο θα πω.

Κατ’ αρχάς γιατί ξέρετε ότι όλους αυτούς τους μήνες δεν έγινε καμία δήλωση, δεν γνωρίζετε καν τις τρεις καταγγέλλουσες που έφτασαν τις υποθέσεις τους στο δικαστήριο. Άρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θέλω να θυμάστε τους ανθρώπους που έχουν μιλήσει ανοιχτά κι έχουν υπερασπιστεί τους ανθρώπους που δεν πρέπει να υπερασπιστούν με πολύ λάθος επιχειρήματα, με πρόφαση ταλέντου όπως έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν για τον Γιώργο Κιμούλη και το ταλέντο του.

Δεν είναι το ταλέντο που κρίνεται αλλά οι κακοποιητικές συμπεριφορές. Και να θυμίσω μία δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου. Όχι δεν είμαστε σε τρύπα κ. Παπαδόπουλε, είμαστε έξω από την τρύπα. Είμαστε χαρούμενοι που σταμάτησαν οι κακοποιητικές δράσεις στους ανθρώπους της δουλειάς μας. Ο σκοπός επετεύχθη».

Read More

And More