Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει σε δουλειά ότι δε με παίρνουν γιατί έχω παιδιά και δε θα είμαι χρονικά διαθέσιμη»

Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης “Ποντικοπαγίδα” στο θέατρο Νέος Ακάδημος που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Εκεί ήταν και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

Μέσα σε όλα, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον λόγο που δεν τη βλέπουμε τα τελευταία χρόνια σε κάποια τηλεοπτική σειρά, ενώ αποκάλυψε και τη δικαιολογία που της έχουν πει για τον λόγο που δε δέχεται προτάσεις.

«Μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είμαστε πάρα πολλοί συνάδελφοι, παρ’ όλα αυτά γίνονται πάρα πολλές δουλειές. Δε ξέρω. Δε μπορώ να έχω μια σαφή απάντηση γιατί δε μπορώ να αποδείξω μια θεωρία που μπορεί να έχω εγώ στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι όλη μου τη ζωή, γνωρίζουν ότι είμαι διαθέσιμη για να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω» ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και συνέχισε,

«Μου έχουν πει ότι έχω παιδιά και μπορεί να μην είμαι διαθέσιμη χρονικά. Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ ρατσιστικό γιατί δε νομίζω ότι έχουν κάνει την ίδια δήλωση σε κάποιον άντρα. Δεν είναι αυτή ατάκα να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι δουλεύει με τα παιδιά του από την κούνια. Δε σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Δούλευα μέχρι εννέα μηνών και ξεκίνησα πάλι με το που σαράντησαν τα παιδιά μου. Οπότε, δε νομίζω ότι αυτός είναι ανασταλτικός παράγοντας».

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More