Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά» – Η αποχή από την τηλεόραση και η ψυχοθεραπεία

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μοιράστηκε τις σκέψεις της να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και τις προτάσεις που είχε στο παρελθόν για να κατέβει στις εκλογές.

«Το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που με αφορά πάρα πολύ. Έχω ένα θέμα με το… κομματικό κομμάτι της πολιτικής. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω, να είμαι παρούσα, μου αρέσει να ενεργοποιώ και να ενημερώνω τον κόσμο για τα πράγματα που συμβαίνουν, να τους παροτρύνω. Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά. Είχα προτάσεις για να κατέβω στις εκλογές αλλά ένιωθα ότι δεν ανήκω κάπου. Δεν έχει χρώμα για μένα η αλληλεγγύη, η προσπάθεια και η προσφορά», ανέφερε αρχικά ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά. Ξέρω ότι αν είναι να κάνεις ουσιαστική δουλειά, θα την κάνεις στην Ευρώπη. Εκεί γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Πολλές φορές σου κάνουν μία πρόταση, γιατί είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει κάποια πράγματα και θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ψήφους. Εμένα αυτό δεν με αφορά», πρόσθεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Η πρόταση για τις Ευρωεκλογές

«Μόλις είχα γεννήσει την μικρή μου κόρη, μού είχε γίνει μία πρόταση να κατέβω στις Ευρωεκλογές. Τους απάντησα: σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με τιμάει πάρα πολύ που θεωρείτε ότι μπορώ να κάνω κάτι και να είμαι χρήσιμη, όμως δεν γνωρίζω τίποτα για τίποτα.

Σε 4 χρόνια από τώρα που το παιδί μου θα έχει μεγαλώσει, να το ξανασκεφτούμε και να το εξετάσουμε. Θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι ότι, όταν θα συμβεί αυτό, θα συμβεί ουσιαστικά και θα είμαι διαβασμένη», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο όρος influencer και η αποχή από την τηλεόραση

Για την δραστηριότητά της στα social media: «Influencer σημαίνει επηρεάζω που σημαίνει ότι παροτρύνω κάποιον να κάνει κάτι. Σημαίνει πως είμαι η έμπνευση για να κάνει κάποιος κάτι. Είναι μία από τις ιδιότητές μου πια, αλλά θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα όλης αυτή της πορείας μου.

Είμαι πια 46 χρονών, έχω κάποιες εμπειρίες. Έχω κάνει κάποια επαγγέλματα, έχω συναναστραφεί με κάποιους ανθρώπους, έχω κάποιες απόψεις. Το κοινό μου είναι αυτό το συγκεκριμένο που με ακολουθεί. Ασχολούνται με πράγματα που εγώ τους επικοινωνώ», απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση, στην ψυχοθεραπεία η οποία την βοήθησε να… λυτρωθεί, όπως αναφέρει: «Έχω να κάνω τηλεόραση 4 χρόνια και μου έχει λείψει πάρα πολύ. Μετά την ψυχοθεραπεία – που θεωρώ ότι είναι ένα λυτρωτικό πράγματα που πρέπει να κάνει όλος ο κόσμος θεωρώ – είμαι σε μία φάση που είμαι πάρα πολύ ήρεμη και νιώθω ότι γίνεται μία παύση θεμιτή, όπως γίνεται σε όλους του καλλιτέχνες.

‘Οταν έρθει η ώρα η σωστή και η σωστή πρόταση με τις σωστές συνθήκες και τους σωστούς ανθρώπους θα λάμψει ξανά το φως που έχουμε μέσα μας», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More