Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τα κορίτσια αυτά βιάζονται καθημερινά, τα πράγματα που ακούμε μέσα στο δικαστήριο είναι τρομερά»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στο «Πρωινό Μας» και μίλησε για όλα στην Φαίη Σκορδά.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, στο θέατρο, την οικογένειά της, αλλά και στο θέατρο.

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη γραμμή από τη δική μας πλευρά να μη σχολιάζουμε τα πράγματα. Θεωρούμε ότι δεν είναι δίκαιο για κανέναν. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για το MeToo. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, δεν είναι απλό να μιλάμε για αυτό. Δεν είναι απλό να ζούμε αυτή την καθημερινότητα στο δικαστήριο. Είναι πολύ δύσκολο. Πηγαίνω 6 μήνες στο δικαστήριο. Η δική μου ιστορία έχει παραγραφεί και των άλλων δύο κοριτσιών που κάναμε καταγγελία στο ΣΕΗ.

Δεν με κάλεσαν στο δικαστήριο να πω αυτά που έχω ζήσει. Οι καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι 21 και το δικαστήριο επέλεξε να μη τις διαβάσει. Η Λένα Δροσάκη είναι μάρτυρας και έρχεται και κάθεται έξω από την αίθουσα.

Είναι πολύ απαξιωτικός ο τρόπος που βιώνουμε όλη αυτή τη διαδικασία και ειδικά τα τρία κορίτσια που οι υποθέσεις τους μπόρεσαν να πάνε στο δικαστήριο. Τα κορίτσια αυτά βιάζονται καθημερινά, τα πράγματα που ακούμε μέσα στο δικαστήριο είναι τρομερά. Πώς να μιλήσουμε για αυτά Φαίη; Δεν είναι σωστό…» εξομολογήθηκε συγκινημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Read More

And More