Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το περιστατικό με κάμερα εκπομπής – «Ζήτησα να την κατεβάσουν και δεν το έκαναν»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στον Τάσο Μπιμπισίδη και στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6 για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη κι ανέφερε ένα περιστατικό με μία κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Μου έκανε κακό η ανάμειξη του ονόματός μου στην υπόθεση του Φιλιππίδη, αλλά θα το ξαναέκανα χίλιες φορές. Συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί τα απόνερα είναι πολύ χειρότερα από την ίδια διαδικασία. Συνεχίζει και είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί έχει επιπτώσεις στη ψυχολογία μου, στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου.

Δεν κάνω πίσω σε τίποτα, αρνούμαι όμως κάθε φορά που με παίρνουν τηλέφωνο για να δώσω μία συνέντευξη. Σε όλους λέω το ίδιο πράγμα: με προσβάλλετε, μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο» ενώ συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Περίμενα κάτι διαφορετικό στην έκβαση της δίκης. Άκουσα τόσους χαρακτηρισμούς, τόση λάσπη, ήταν πάρα πολύ βίαιο. Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια έχω έντονες κρίσεις πανικού. Υπήρχαν άνθρωποι που τους αγαπούσα όλη μου τη ζωή και δεν ήρθαν ούτε μία ημέρα στη δίκη να δουν πώς είμαι. Ούτε στο τηλέφωνο με ρώτησαν πώς είμαι. Δεν νιώθω δικαίωση, θλίψη νιώθω. Δεν έχει αλλάξει τίποτα».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο περιστατικό με κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής: «Επειδή συνέβη ένα σκηνικό με μία κάμερα εκπομπής και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το βάλω στη θέση του. Ο κόσμος δεν γνωρίζει, βλέπει ένα χέρι να κατεβάζει μία κάμερα. Έχουν πέσει πολλά τηλέφωνα μετά από εκείνο το πλάνο. Έκανα τηλέφωνα με τους ανθρώπους του καναλιού γιατί είχαν το πλάνο μου να πηγαίνω προς την κάμερα και να ζητάω επανειλημμένα να την κατεβάσουν. Ζήτησα να το παίξουν αυτό το πλάνο αυτό και μου είπαν ότι δεν υπήρχε».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά.

Διάβασε επίσης:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εκνευρίστηκε και κατέβασε την κάμερα όταν της ζητήθηκε να κάνει δήλωση

Read More

And More