Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: “Κεραυνός εν αιθρία, νομίζω εδώ τέλειωσε η καριέρα του”

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τον Τάσο Τεργιάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε φέτος για πρώτη φορά στη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά του δεν μαρτυρούσε όλα αυτά που φέρεται να έχει πράξει.

Παράλληλα, η Πηνελόπη Πιτσούλη εξέφρασε την άποψή της για τον αν οι καλλιτέχνες που έχουν καταγγελθεί έχουν μέλλον στην υποκριτική, ενώ έδωσε μια συμβουλή και στις νέες ηθοποιούς.

“Πρώτη φοράω φέτος δουλέψαμε μαζί και ήταν τόσο κύριος, τόσο άψογος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Που να ξέρω εγώ. Κεραυνός εν αιθρία. Και δεν είναι ένα απλό πράγμα, είδαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να είχαμε μπροστά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια”, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στην ερώτηση για το αν οι καλλιτέχνες που έχουν καταγγελθεί θα μπορέσουν να δουλέψουν ξανά, η ίδια απαντά: “Δεν νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να έχουν μέλλον στο χώρο. Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκιά του “άι να χαθείς ρε κάθαρμα”. Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο…Εδώ τελείωσε”.

Τέλος, η Πηνελόπη Πιτσούλη δίνει μια συμβουλή στους νέους ηθοποιούς: “Να προσέχουν και το παραμικρό που τους φαίνεται ύπουλο και πονηρό. Να το καταθέτουν, να μην το προσπερνάνε”.

Read More

And More