Πηνελόπη Πλάκα: Η δύσκολη απώλεια που βίωσε και το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια δύσκολη συνεργασία που είχε, στις απώλειες που της στοίχισαν, και τη σχέση με το σύντροφό της.

«Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, έχω δουλέψει και με ειδικό, διαβάζω πολύ, μου αρέσει, θέλω να εξελίσσομαι. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθώ», ανέφερε η ίδια σε σχέση με το αν έχει κάνει ψυχανάλυση.

Αναφερόμενη στην απώλεια της γιαγιάς και του παππού της, με τους οποίους είχε μεγαλώσει, η ίδια σημείωσε ότι «Κάθε απώλεια είναι δύσκολη στη ζωή, πόσο μάλλον να έχεις μεγαλώσει με ανθρώπους και να τους χάνεις. Νομίζω όμως ότι σε πάει και ένα βήμα παραπάνω, σκέφτεσαι να κάνεις πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος, να δημιουργήσεις δική σου οικογένεια, να συνεχίσεις τη ροή των πραγμάτων».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Πηνελόπη Πλάκα δήλωσε: «Έχω ωραία σχέση με το σύντροφό μου. Για γάμο δεν έχω ακόμα σκέψεις. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω οικογένεια. Θα το δούμε».

Τέλος, η Πηνελόπη Πλάκα αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη συνεργασία που είχε: «Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασία, δεν ταίριαζα, ένιωθα ξένο σώμα, αλλά τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More