Πηνελόπη Πλάκα: Μιλά για πρώτη φορά για τον γοητευτικό σύντροφό της – “Είμαστε μαζί 3 χρόνια και είμαστε καλά”

H Πηνελόπη Πλάκα ήταν το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η όμορφη ηθοποιός μιλά για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», για τα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας, ενώ περιγράφει πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Επίσης, αναφέρεται στον σύντροφό της καθώς και στην ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του, ενώ αποκαλύπτει αν είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει σύντομα μητέρα. 

“Με κάτι που έγινε στην προσωπική μου ζωή αποφάσισα να μην ζορίζομαι και να μην αγχώνομαι. Πηγαίνω χρόνια σε ψυχολόγο. Αυτή τη στιγμή δεν πάω αλλά θα πάω. Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης. Δεν καταλάβαινα τι έχω. Δεν έβγαινα από το σπίτι μου… Και μια γειτόνισσα μου το είπε… Και μου σύστησε και την ψυχολόγο της”…

Ο σύντροφος της Πηνελόπης Θοδωρής Δεδούσης που ασχολείται με τις πωλήσεις αυτοκινήτων, είναι φίλος του Γρηγόρη και της έκανε πλάκα για να την κάνει να μιλήσει για εκείνον και τα κατάφερε! Με τον σύντροφό μου τον Θοδωρή, είμαστε μαζί 3 χρόνια και είμαστε πολύ καλά. Παλιά δεν ήθελα να μιλήσω γι΄ αυτό αλλά τώρα πέρασαν 3 χρόνια. Δεν με αγχώνει μια πρόταση γάμου απλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να γίνω μαμά” είπε η ηθοποιός.

Για τη σχέση της με τους γονείς της: Δεν είμαι  πάντα το καλό κορίτσι. Υπήρξαν στιγμές που τους στεναχώρησα. Η μαμά μου ήθελε να γίνω δικηγόρος. Και στεναχωρήθηκε που ήθελα να γίνω ηθοποιός. Στη μαμά μου τα λέω όλα. Ότι κι αν έχω κάνει της τα λέω. Έκανα αυτό που έλεγε η καρδιά μου και δεν το μετάνιωσα. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164