Πληθαίνουν οι καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο θέατρο – Το άγνωστο περιστατικό σε κεντρική σκηνή

Πληθαίνουν, όπως φαίνεται οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος. Όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, 17 γυναίκες πήγαν την προηγούμενη εβδομάδα σε γνωστό δικηγορικό γραφείο στο Παγκράτι για να καταγγείλουν πολύ γνωστό πρωταγωνιστή του θεάτρου για σεξουαλική παρενόχληση.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν και οι 17 γυναίκες έχουν προσυπογράψει αυτό που συμφώνησαν. Είναι ζήτημα ωρών κάποιες είναι ήδη έτοιμες να φτάσουν στον εισαγγελέα, καθώς τα κακουργήματα για τα οποία θα τον κατηγορήσουν δεν έχουν παραγραφεί.

Μάλιστα, όπως είπε η Φαίη Σκορδά, γνωρίζει ότι αυτή η καταγγελία θα βρίσκεται στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Το συγκεκριμένο όνομα εμπλέκεται και σε ακόμα μία περίπτωση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, δίνοντας την πάσα στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα να εξιστορήσει το άγνωστο περιστατικό παρενόχλησης σε κεντρική σκηνή της Αθήνας που συνέβη πριν από μερικά χρόνια. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, μία πολύ γνωστή και κεντρική πρωταγωνίστρια είχε αποφασίσει να συνεργαστεί με το εν λόγω πρόσωπο που κατηγορείται από τις 17 καταγγελίες. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όμως παρενόχλησε σεξουαλικά μέλος της παράστασης. Αμέσως, η κυρία του θεάτρου τον απέλυσε, ωστόσο προς τα έξω βγήκε όλο αυτό ως «συναινετικό διαζύγιο».

Δες όλο το ρεπορτάζ παρακάτω:

Πηγή φωτογραφίας: istock

Read More

And More