Ποιες εκπομπές έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης στον Alpha;

Το «The Bachelor» είναι το πλέον πολυσυζητημένο πρόγραμμα της σεζόν και η επιτυχία του τελικού του reality show του Alpha ήταν απολύτως αναμενόμενη. Τα νούμερα που σημείωσε στους πίνακες της τηλεθέασης, άφησαν κατά πολύ πίσω τον ανταγωνισμό με το σύνολο του κοινού να το προτιμά σε ποσοστό 23% και το δυναμικό κοινό να φτάνει το 25.3%Το Bachelor και η τελική απόφαση του Παναγιώτη Βασιλάκου, χτύπησαν στο τέταρτο του φινάλε το 42.2% στο δυναμικό κοινό, ενώ πάνω από 2.900.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για 1’ στο reality αγάπης του Alpha.

Οι αιτήσεις για τον 2ο κύκλο έχουν ξεπεράσει τις 1000 μέσα στα πρώτα 24ωρα!

Το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Μάνεσης παρέμεινε σταθερά στην κορυφή με 24.5% και 24.8% στο σύνολο του κοινού αντίστοιχα το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ το δυναμικό κοινό τον παρακολούθησε σε ποσοστό 26.2% και 23.4%. Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ήταν φυσικά πρώτη και στη ζώνη προβολής της και τις δύο μέρες, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Η Ναταλία Γερμανού ξέρει πώς να απογειώνει τα Σαββατοκύριακά μας γι’ αυτό και οι τηλεθεατές της χαρίζουν την πρωτιά στους πίνακες της τηλεθέασης. Το Σάββατο, το «Καλύτερα δε γίνεται», με καλεσμένους τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τη Νικολέττα Τσομπανίδου, σημείωσε 21.8% στο σύνολο και 21.4% στο δυναμικό κοινό. Την Κυριακή, η Ναταλία και η παρέα της ήταν και πάλι πρώτοι με 17.9% και 16.3% αντίστοιχα, ενώ περισσότεροι από 2.100.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για 1’ στην αγαπημένη τους απογευματινή παρέα.

Η συνέχεια φυσικά ανήκει στον Άκη Πετρετζίκη και τις μαγειρικές τους δεξιότητες, οι οποίες τον αναδεικνύουν κάθε Σαββατοκύριακο στον βασιλιά της απογευματινής ζώνης. Το Σάββατο το «Kitchen Lab» ήταν πρώτο με 18.5% στο σύνολο και 15.3% στο δυναμικό κοινό, ενώ την Κυριακή διατήρησε την πρώτη θέση με 16.7% στο σύνολο και 15.2% στο δυναμικό κοινό.

Read More

And More