Ποιος ΑΝΤ1; Οριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης στο δυναμικό του ΣΚΑΙ!

Αυτή κι αν είναι… βόμβα! Ποιοοος ΑΝΤ1; Ο Δημήτρης Καμπουράκης πάει ΣΚΑΙ! Την ώρα που όλοι είχαμε πιστέψει πως η συμφωνία Καμπουράκη-ΑΝΤ1 είχε πλέον “κλειδώσει”, ο γνωστός δημοσιογράφος εξακολουθούσε να δέχεται πιέσεις από τους ιθύνοντες του Φαλήρου.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το πιο… ζεστό ρεπορτάζ που φτάνει στις κεραίες μου, ο Δημήτρης Καμπουράκης, βρίσκεται ένα βήμα πριν την είσοδο του ΣΚΑΙ, με όλους όσους έχουν μεσολαβήσει γι ΄αυτό το… τηλε-συνοικέσιο, να δηλώνουν πλέον με χαρά, πως μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο “deal”, που πλέον είναι μόνο ζήτημα χρόνου, για το πότε θ’ ανακοινωθεί κι επίσημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια και επιστρέφει λίαν συντόμως κοντά μας, όχι μέσα από τον ΣΚΑΙ, αλλά μέσα από το δεύτερο κανάλι που ετοιμάζεται πυρετωδώς στο Φάληρο και φυσικά και σας μιλάω για τον ΣΚΑΙ 24.

Το εν ΄λόγω προτζεκτ του ΣΚΑΪ προχωράει με γοργούς ρυθμούς και αξίζει να επισημάνουμε, πως την όλη ευθύνη του στησίματος του ενημερωτικού προγράμματος, έχει αναλάβει ο Νίκος Στραβελάκης.

 

Read More

And More