«Πόλεμος» δια ανακοινώσεων για Αντώνη Κανάκη και ΣΚΑΪ - Δημοσίευσαν μηνύματά του

«Πόλεμος» δια ανακοινώσεων για Αντώνη Κανάκη και ΣΚΑΪ – Δημοσίευσαν μηνύματά του | tlife.gr

Με νέο γύρο ανακοινώσεων συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» με τον ΣΚΑΪ για το τηλεοπτικό «διαζύγιό» τους.

Το βράδυ της Τρίτης, με νέα ανακοίνωσή τους κατά του ΣΚΑΪ, οι «Ράδιο Αρβύλα» εξήγησαν αναλυτικά τους λόγους αποχώρησής τους από το κανάλι του Φαλήρου. Συγκεκριμένα, στο μακροσκελές τους κείμενο που ανήρτησαν στη σελίδα τους στο Facebook, αρίθμησαν 11 στοιχεία που «καίνε» τον ΣΚΑΪ και αντικρούουν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, όπως για παράδειγμα περί μεγάλων απαιτήσεων της εκπομπής ή περί άρνησης να παίξουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος trailers συγκεκριμένων προσώπων.

Διάβασέ το αναλυτικά:

Λίγες ώρες αργότερα, το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του. Η ανακοίνωση παραθέτει αποσπάσματα από δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη και αναφέρει ότι η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» πληρωνόταν κανονικά, βάσει της συμφωνίας που υπήρχε, παρά την άρνησή της να βγει στον αέρα, προσθέτοντας ότι «τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες.Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»

«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε «κίνδυνο» και φθορά.»

«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο…»

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…»

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους…

Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους.»

READ more