Πόλεμος στο Ισραήλ: Η 20χρονη που έχασε τη γιαγιά της συγκλονίζει στο Tlive – Την έσφαξαν και ανέβασαν τις εικόνες στο προφίλ της

Η 20χρονη Μορ, το κορίτσι που έχασε τη γιαγιά του στον πόλεμο στο Ισραήλ μίλησε ζωντανά στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου και καθήλωσε με την εξομολόγησή της. Πρόκειται για τη συγκλονιστική ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου οι τρομοκράτες έσφαξαν τη γιαγιά της, τη φωτογράφισαν με το κινητό της και ανέβασαν τις φρικιαστικές εικόνες στον λογαριασμό της στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα, η 20χρονη Μορ εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Ξύπνησα το Σάββατο το πρωί από τις σειρήνες του πολέμου. Επικοινώνησα με τη γιαγιά μου για να επιβεβαιώσω ότι έχει μπει στο καταφύγιο, όπως είχα κάνει εγώ και η οικογένειά μου. Όταν βγήκαμε από το καταφύγιο, η θεία μου τηλεφώνησε στη μητέρα μου και της είπε να μπει στο facebook. Η μαμά μου από το σοκ δεν μπορούσε να το κάνει, οπότε ανέλαβα να το ανοίξω εγώ.

Στον “τοίχο” της γιαγιάς μου, βρήκα το βίντεο της δολοφονίας της γιαγιάς μου και ήταν χειρότερο από ταινία τρόμου έχω δει. Ο τρομοκράτης τράβηξε τη γιαγιά μου να κείτεται στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Φαίνονται τα σώματα και όχι τα πρόσωπα των τρομοκρατών στο βίντεο».

«Η γιαγιά μου έμενε μόνη της. Δεν είχε όπλο και της άρεσε να κάνει βόλτες έξω από το σπίτι της στο χωριό. Ήταν μία τυπική γιαγιά» πρόσθεσε η 20χρονη κοπέλα.

Read More

And More