Πόλεμος στο Ισραήλ: «Τα τρία παιδιά μου είναι έφεδροι στο στρατό» – Αγωνία για την Ελληνίδα μητέρα

Την αγωνία της για τον πόλεμο στο Ισραήλ και την επιστράτευση των τριών παιδιών της, εξέφρασε η Ελληνίδα μητέρα σε επικοινωνία με το T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η μητέρα η οποία ζει στο Ισραήλ: «Εννοείται ότι δεν έχουν ανοίξει τα σχολεία. Είμαστε σε μια πραγματικότητα φρίκης η οποία επιδεινώνεται ώρα με την ώρα. Είχαμε σειρήνες 3-4 φορές το Σάββατο, αλλά και σήμερα το πρωί, στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και στον χώρο του αεροδρομίου».

Οι δύο γιοι της, όσο και η κόρη της βρίσκονται στον στρατό ως έφεδροι: «Ο μεγάλος μου γιος είναι 28 χρονών και σε λίγους μήνες παντρεύεται, ο δεύτερος 25,5 και η κόρη μου 24. Και τα τρία μου παιδιά είναι στον στρατό ως έφεδροι. Ευτυχώς επικοινωνούμε καθημερινά ανά 2-3 ώρες, μας ενημερώνουν ότι είναι καλά», ανέφερε η Ελληνίδα που ζει στο Ισραήλ.

«Ο μεγάλος μου γιος προσπαθεί να κρατά την μπαταρία του κινητού του για αργότερα, ωστόσο έχουμε κάποια επικοινωνία μέσω εφαρμογών», συμπλήρωσε μιλώντας στο T-live καθώς επιθυμεί να έχει συχνή επικοινωνία με τα παιδιά της. 

Read More

And More