Πωλίνα: «Ήρθαν στη συναυλία με πλαστά πιστοποιητικά και έγινε πανικός»

Η Πωλίνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και την Κατερίνα Νινιού όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση με τον κορονοϊό, αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

«Θεωρώ ότι με τον κορονοϊό δεν πρέπει να μπούμε στο τριπάκι του πολέμου γιατί τα πράγματα έχουν μεγάλη εξέλιξη ακόμα. Ζήσαμε πολύ ωραίες βραδιές με τον Κώστα Μπίγαλη στο Κύτταρο. Κάποιοι φίλοι μας ανεμβολίαστοι δεν μπόρεσαν να μπουν, κάποιοι έφεραν πλαστά πιστοποιητικά και έγινε πανικός. Όλα αυτά δημιουργούν μια άσχημη κατάσταση» αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στο γιατί δεν έγιναν καταγγελίες στον χώρο του τραγουδιού, όπως στο θέατρο, η Πωλίνα απάντησε: «Νομίζω είναι καθαρά συμπτωματικό. Για κάποιον λόγο ο χώρος της μουσικής θεωρείται πιο υποδεέστερος. Θεωρούν ότι στα μπουζούκια οι άνθρωποι δεν είναι μορφωμένοι, υπάρχει μια τέτοια τάση.

 

Στον χώρο της μουσικής οι άνθρωποι έχουν μπέσα και είναι ειλικρινείς. Οι κακοποιήσεις δεν υπάρχουν στον χώρο της μουσικής γιατί οι άνθρωποι το αντιμετωπίζουν σε δύο δευτερόλεπτα, δεν περιμένουν 15 χρόνια. Τα λύνουμε επί τόπου».

Read More

And More